Deerspotting in Richmond Park

I was in London again a couple of weeks ago and decided to visit Richmond Park for the first time. I’d seen lots of pictures of beautiful deer just hanging around and chilling in the park, so that was my main motivation and aim: to find deer in London. And luckily we did! Spot the deer in the first picture:

Olin vaihteeksi Lontoossa pari viikkoa sitten ja päätin käydä Richmond Parkissa ensimmäistä kertaa. Olin nähnyt etukäteen paljon kuvia peuroista hengailemassa puistossa, joten se oli päällimmäinen motivaationi ja tavoitteeni: nähdä peuroja Lontoossa. Ja niin me onneksi näimmekin! Bongaa ensimmäisestä kuvasta peura:
r12
r6r8The deer were really calm and tame and didn’t mind people. I was kind of worried some of the visitors might go disturb them, but it was all ok. A few dog walkers did turn around when they noticed the deer, which was probably a good idea! As an added bonus, we also saw lots of squirrels and absolutely gorgeous autumn colours. So I’d definitely recommend visiting Richmond Park, it’s such a peaceful and beautiful, natural place so close to central London. Anyway, enjoy the photos!

Peurat olivat rauhallisia, kesyjä ja ihmisystävällisiä. Itseäni vähän huolestutti, että jotkut vierailijoista saattaisivat mennä häiritsemään niitä, mutta kaikki sujui lopulta hyvin. Muutamat koiranulkoiluttajat kääntyivät kyllä takaisin nähdessään peurat, mikä oli ehkä ihan järkevää. Peurojen lisäksi näimme bonuksena myös paljon oravia ja upeita syksyn värejä. Suosittelisin Richmond Parkia siis kaikille; se on todella kaunis ja rauhallinen luonnonalue niinkin lähellä Lontoon keskustaa. Toivottavasti pidätte kuvista!

r27r3-copyr18r7r23r36r5-copyr15r24r34r35r38r39r40r22r43r11r28r42r29r33r31r10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s